Shaky business!
Jo men jag har funnit den där träningsglädjen igen, den där jakten på känslan EFTER träningen som gör att den där känslan innan träningen ändå går att komma över. Ni vet den där känslan av att det är ett enormt berg en ska klättra över innan man ens kommer till skott. 

25 minuter core följt av 55 minuter styrka, pass alltså. Inte eget påhitt. Tanken var att jag skulle gå till och från gymmet också, 6km, men pga tidsbrist blidde det inte så. Efteråt var jag så skakig och hungrig (åt innan) att jag fick sitta en stund i bilen med en milkshake och bara vänta ut kroppen. Najsigt.

(null)

Jag måste dejta min utdragare av kroppen igen. Jag har ont i mina knän och släpar mitt vänstra ben rätt rejält. I knäböjen idag böjer jag också snett - skivstången går alltså nedåt på vänster sida och lutar upp höger. Logiskt med tanke på att min vänstra sida är den som drar snett. När jag sedan fått kroppen rak igen tror jag att tiden för löpningen kommer bli bättre. Det är tungt att dra en hel kropp framåt med bara en sida liksom. Ska bli spännande att se i vart fall. Jag ska under 6min/kilometer igen i alla fall. Det är ett löfte!

(null)

Ska genast googla tider för utklämning!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress